pirmadienis, kovo 28, 2011

Ilgesys

Aš taip laukiu kai sušils orai ir galėsiu pasiėmusi fotoaparatą šliaužioti pievomis ieškodama aguonos žiedo ar vakare bandydama pagauti saulėlydį. Kartais tas laukimas atrodo toks nepakeliamai sunkus nors vilku stauk... Tada atsidarau savo senų nuotraukų archyvą ir pradedu kapstinėtis šimtus kartų peržiūrėdama vis tas pačias ir tas pačias nuotraukas. Šį kartą radau rytinės rasos nusėtos pievos, nelyginant išbarstytų iš po nakties perlų, kelias foto. Esu pelėda ir rytais labai mėgstu pamiegot ilgiau, tad tokios nuotraukos pas mane retenybė:)

sekmadienis, kovo 27, 2011

Kreizinė gimtadienio vakarėlio fotosesija

Jau ir anksčiau esu pasakojusi kaip teko fotografuoti keletą labai išradingų mergaičiukių. Šį kartą iš vienos gavau pakvietimą pafotografuoti jos gimtadienio vakarėlį. Nors po truputį ruošiausi tam iš anksto - pasiklausinėjau kokia bus patalpa, apšvietimas, netgi susiorganizavau papildomą lempą - mano susikurtas planas sugriuvo kaip per baisiausią karą.... Salė (kaip aš ją įsivaizdavau) pasirodė esanti buto tipo. Apsidairiusi aplinkui suvokiau, kad patekau į aklavietę - objektyvas tokiai patalpai tiko tik mano jau seniai norėtas "nurašyti" kitinukas, o dar ir virtinė visokių kuriozinių nesėkmių - blykstės elementai streikavo, kažkaip sugebėjau išlupti elementus laikantį dangtelį, kurio paskui buvo neįmanoma įstatyti atgal, per stipriai užsukta blykstė, kurios net 10min negalėjau nuimti, per trumpas papildomos lempos laidas.... Žodžiu panikos buvo per akis... Na svarbiausia, kad viskas baigėsi laimingai :) Nuo neveikiančios blykstės fotoaparatą išvadavo vienas vaikinukas, kuris netgi sugebėjo įstatyti elementus laikantį dangtelį. O nuotraukos gavosi tokios... kokios jau gavosi. Visa laimė, fotošopas visagalis:)







antradienis, kovo 22, 2011

Kačiukų pavasaris




Tik vakar dieną pastebėjau, kad beveik visi krūmai aplipę kačiukais:) Tad grįžtant po pietų prisipjoviau šakelių "šluotą". Dabar ir ofise "jaučiasi pavasaris":)

penktadienis, kovo 18, 2011

Simona.



P.S. tik įdėjus šį video, pastebėjau kad vaizdas atslieka nuo garso :) Šiaip šis James Blunt klipas oficialus, bet kad operatoriaus taip pražiūrėta pro šalį... tai negalvojau :) Pasirodo kuriozų visiems pasitaiko.

ketvirtadienis, kovo 17, 2011

trečiadienis, kovo 16, 2011

Štilis

Pagooglinus dar radau kelias panašias foto su tuo pačiu "Kogo" laivu Juodkrantėje. Prieš jas maniškė visai nublanksta...

Foto: Mindaugo Bobino

Foto: Voland

pirmadienis, kovo 14, 2011

Susilydęs pavasaris :)

Ši foto daryta pernai gegužės 2d. Buvau ką tik įsigijusi Canon 50-tuką f 1.8. Žaidimo turėjau iki valios -  viską fotografavau tik su f1.8 :)))

penktadienis, kovo 11, 2011

Ir dar apie žiemą...

....kai ant žemės yra sniego aš mėgstu įsivaizduoti, kad einu debesimis.....(Takayuki Ikkaku, Arisa Hosaka ir Toshihiro Kawabata )

ketvirtadienis, kovo 10, 2011

Nykiai...

Kad ir kaip belauktume pavasario, pakolkas dar žiema tikrai nebėga iš kiemo :(

sekmadienis, kovo 06, 2011

ketvirtadienis, kovo 03, 2011

Pagaliau - šerkšnas!

Šią žiemą nepadariau nei vienos nuotraukos su šerkšnu. Nes to šerkšno kaip ir nebuvo! Arba aš pramiegojau:) O vat šiandien ryte pažvelgusi pro langą net stryktelėjau - valio! Už fotoaparato ir pirmyn :)


antradienis, kovo 01, 2011

Su pavasariu!

Šiandien pagaliau oficiali pirmoji pavasario diena :) Tad sveikinu visus su atėjusiu pavasariu! ;) P.s. tik dabar susigriebiau, kad neturiu jokios savo pavasarinių gėlių foto. O čia skolinta, autorius tikiuosi nesupyks:)























foto: senato®