trečiadienis, balandžio 25, 2012

Ir vėl keliausiu :))

Pernai buvo Roma, Ventspilis ir Paryžius, šiemet jau "sudėliojom" savaitgalio kelionę į Saremos salas ir Taliną :) Data kartojasi irgi kaip pernai - gegužės 26-27d. "Paėmėm" pigią akciją per www.beta.lt - 1 asmeniui 189 Lt su viena nakvyne viešbutyje ir pusryčiais. Kiek esame keliavę, darydavome tai savarankiškai, o dabar nusprendėme pasinaudoti kelionių agentūros teikiamais pasiūlymais: kelione patogiu autobusu, gidas, nakvynė ir svarbiausia nei už nieką nereikia sukti galvos, o tik susidėti daiktus, maisto ir aišku fotokuprinę ;) Na nuotraukų tikrai bus;) o čia keletas nuotraukų iš šios reklaminės akcijos:
189 litai už 319 litų vertės dviejų dienų kelionę į vieną gražiausių Pabaltijo vietovių - Saremos salą Estijoje - su nakvyne ir pusryčiais viešbutyje!189 litai už 319 litų vertės dviejų dienų kelionę į vieną gražiausių Pabaltijo vietovių - Saremos salą Estijoje - su nakvyne ir pusryčiais viešbutyje!189 litai už 319 litų vertės dviejų dienų kelionę į vieną gražiausių Pabaltijo vietovių - Saremos salą Estijoje - su nakvyne ir pusryčiais viešbutyje!

ketvirtadienis, balandžio 19, 2012

Noriu fotografuoti

Kartais užeina toks nenumaldomas fotografuoti, kad norisi imti fotoaparatą į rankas ir fotografuoti bele ką.... O kai nėra net bele ko, tada tenka naršyti archyve ir pūsti dulkes nuo tikrai senų užmirštų kadrų :)

trečiadienis, balandžio 18, 2012

Fotovaržybos: fotografuojame Vytauto gatvę.

Šeštadienį EFOTO organizavo fotovaržybas 5 Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Alytuje ir Anglijos sostinėje -  Londone. Panevėžiečių susirinko netgi 8 žmonės, neskaitant miesto kuratoriaus, kuris dalyvauti negalėjo. 11val. sužinojome gatvės pavadinimą - Vytauto! ir nusliūkinome bandyti laimės:) Turėjome ištisas 2valandas, nors jų tikrai neprireikė. Vytauto gatvė Panevėžyje  - tai gyvenamųjų namų rajone esanti nedidukė gatvelė, kurioje veiksmas iš tikrųjų nelabai vyksta :( Nors buvau pasiėmusi ir Canoną, tačiau apsisprendžiau fotografuoti tik juostiniu fotoaparatu. Čia keletas nuotraukų iš 15 kadrų bandymų...




sekmadienis, balandžio 15, 2012

ketvirtadienis, balandžio 12, 2012

Raštai

Šiuos raštus gavau eksperimentuodama su nupjautais medžių kamienais. Iš pirmo žvilgsnio paprasti rąstai sukrauti į krūvą nekėlė jokios nuostabos. Tiesiog šimtus kartų matytas vaizdas. Paeksperimentavus su spalvomis, gavosi visai įdomūs raštai, kuriuos netgi galima panaudoti interjere :)


sekmadienis, balandžio 08, 2012

Sveiki sulaukę šv. Velykų...



Velykos, velykis, parduotuvės, maistas, daug maisto, svečiai, sveikinimai, skubėjimas....visa laimė viskas jau baigėsi :) P.S. dabar 22:59. Tegalvoju tik apie poilsį... taip, rytoj bus daug poilsio ir šalin tą visą skubėjimą! Pažadu tingėti visą dieną :)
Beje spalvingų ir margų šv. Velykų! ;)

sekmadienis, balandžio 01, 2012

Varvinti seilę...

Ką tik varvinau seilę žiūrėdama Viktor Morozov vestuvinę fotosesiją Pietų Italijoje... Tobulai tobulos nuotraukos! Pavarvinkite seilę ir Jūs ;)
http://menine-foto.com/  2012 m. vasario 20d. Neringa ir Vaidas