trečiadienis, gegužės 25, 2011

pirmadienis, gegužės 23, 2011

2 dienos iki....

Jau anksčiau esu minėjusi apie mano svaigimą kelionėms. Viskas prasidėjo dar vasario mėn, kai pradėjau planuoti kelionę į Paryžių :) Ir tuomet, kai mintys buvo sudėliotos, Paryžius apšniukštinėtas googlėje, bendrakeleiviai prisikalbinti :), ėmė viskas ir apsivertė aukštyn kojomis! Vietoje išsvajoto Paryžiaus, nusipirkome bilietus į ......... Romą! Na ką.... Roma tai Roma :) Kas pakuojasi daiktus, o kas tegalvoja tik apie tai, kaip pasiimti reikiamą foto įrangą :)) Kad viskas tilptų, kad viską praleistų į lėktuvą. Juk svarbiausia  - NUOTRAUKOS! Visa kita jau trečiaeiliai dalykai ;)
Na po kelionės įspūdžių tikrai turėsiu milijoną!:))) ir tiek pat foto ;)))


penktadienis, gegužės 20, 2011

34

Kad ir kaip sunku būtų bepripažinti, tačiau metai bėga negailestingai.... Kai man buvo 30, galvoje sukosi vienintelis skaičius - 26 :) Dabar neseniai tik susitaikiau su skaičiumi 30 :)) o 34 tiesiog stačiai ignoruoju! kaip baisiausią sapną! Ir tiems, kurie sako, jog plastinės operacijos - didžiausia nesamonė, norisi užtvoti su kuoka :) Rimtai! Jei turi pakankamai pinigų ir gali sau leisti tą malonumą žiūrėdama į veidrodį  matyti save netgi 10metų jaunesne, kodėl gi ne??!! Na kai pakankamai pinigų plastinei operacijai neturi, bet turi Photoshop programą ir moki ja naudotis, tai irgi šiokia tokia paguoda :))
Taigi už jaunystę! kad ir kokia ji bebūtų - natūrali ar dirbtinė ;)

šeštadienis, gegužės 14, 2011

antradienis, gegužės 10, 2011

Apie tulpes

Apspangusi nuo tulpių grožio Burbiškyje, nusprendžiau pasidomėti ką apie jas daugiau gali papasakoti mūsų visažinis Google :) 
Tulpės (lot. Tulipa) – lelijinių augalų (Liliaceae) gentis. (P.s.Kažkada buvau apie tai girdėjusi per botanikos pamokas). Joms būdingi dideli šešių žiedlapių žiedai ( nuotraukoje tikrai suskaičiavau 6, vadinasi Google nemeluoja :))




Išviso yra apie 100 rūšių, Lietuvoje auginami tik kaip dekoratyviniai augalai, laukinės neauga (P.s.  įdomu būtų pamatyti laukines :) Tulpės kilusios iš pietų Europos, Šiaurės Afrikos ir Azijos (nuo Anatolijos ir Irano iki Kinijos ir Japonijos). Daugiausia genties rūšių Pamyro ir Hindukušo kalnuose bei Kazachstano stepėse (labai norėčiau visa tai pamatyti gyvai). Tulpė yra nacionalinė Irano ir Turkijos gėlė (geras, tikrai nebūčiau pagalvojus:).

pirmadienis, gegužės 09, 2011

Sonata

Vakar buvom Burbiškio dvare pasimėgauti tulpių laukais. Prie to paties "priverčiau" savo draugę ir papozuoti :) Čia pati pačiausia abiejoms patikusi nuotrauka:

šeštadienis, gegužės 07, 2011

Burbulynė

Vakar bandžiau prikalbinti Dominyką pabūti modeliu. Birželio 1-ai vaikų gynimo dienos proga reikia kelių nuotraukų su vaikais, o fotoarchyve nieko tinkamo neradau :( Tačiau kad ir kiek bandymų bedarėm, kad ir kiek besistengėm, tinkamų kadrų taip ir nepavyko padaryti. Na nors laiką praleidom šauniai ;)




sekmadienis, gegužės 01, 2011