šeštadienis, balandžio 30, 2011

penktadienis, balandžio 29, 2011

Kaip Gertrūda miško ieškojo :)

Vakar su Laura ir jos mažąja Gertrūda važiavome į mišką ieškoti pavasarinių miško gėlyčių:) Patekome kaip į užburtą ratą:  jei gėlyčių yra - tai miškas negražus, tikras kemsynas. O jei miškas gražus -  tai gėlyčių nėr...
Gertrūda vis nerimavo, tai kur tas miškas??! Nėra miško.... :)



ketvirtadienis, balandžio 28, 2011

antradienis, balandžio 26, 2011

trečiadienis, balandžio 20, 2011

Vis dar negaliu atsidžiaugti pavasariu :)


Aš taip džiaugiuosi savo gyvenime atsiradusia fotografija :) Iki šiol gyvenau tikrai monotonišką gyvenimą:  nepastebėdavau nei pavasario grožio, nei rudens spalvų, nei žiemos išdaigų. Gyvenau tik vasara ir jos žaluma. O dabar tarsi atgimiau iš naujo. Nuostabus jausmas ;)

pirmadienis, balandžio 18, 2011

Pats pačiausias kadras

Manau kiekvienas turime pačią mėgstamiausią foto. Mano mėgstamiausia ši! Šis zebras nufotografuotas Rygos zoologijos sode 2010 vasarą. Tiesiog atsitiktinis kadras... bet jis mano mėgstamiausias :)

sekmadienis, balandžio 17, 2011

antradienis, balandžio 12, 2011

Savojo "Aš" paieškos

Iš senų savo archyvų ištraukiau rasoto lapo fotografiją ir pabandžiau pateikti naują variantą. Į šį koliažą atrodo galėčiau žiūrėti valandų valandas :) Labai jau jis hipnotizuojančiai veikia...

Tai lyg gyvenimo vingiai pro padidinimo stiklą: pakilimai, nuosmūkiai, ieškojimai, analizė, barjerai, kurių atrodo niekaip negali įveikti. Tačiau tas rebusas neišsprendžiamas atrodo tik pradžioje. Tereikia daugiau ryžto, tikėjimo ir optimizmo :) Visada yra išeitis ;)

pirmadienis, balandžio 11, 2011

Ilgai lauktosios žibutės :)

Pagaliau pasirodė pirmosios žibutės! Tik jų dar labai nedaug, vos viena kita... Tikiuosi, jog kitą savaitgalį tų mėlyngalvių jau bus pilni miškai:)



sekmadienis, balandžio 10, 2011

Apie pelargonijas ir kitus smulkius dalykus...

Šiandien bešluodama laiptinę (p.s. tą darbą darau retai bet tikrai ne iš tingėjimo, o paprasčiausiai iš pastovaus užsimiršimo dienose), užmačiau pražydusias kaimynų pelargonijas ir nutariau išsitraukti fotoaparatą:)



Pelargonijos man asocijuojasi su vaikyste, kai mano močiutė jomis būdavo nudėliojusi visas visas palanges :) Man jos nepatikdavo dėl savito skleidžiamo kvapo, nors jų žiedai tikrai nuostabūs...
Daugiau apie pelargonijas skaitykite: ww.alfa.lt/straipsnis/c73516

šeštadienis, balandžio 09, 2011

Pakeliui į Kernavę

Tą kelią iš Vilniaus į Kernavę jau baigiu įsimylėti :)) Prieš akis atsiveria nuostabūs vaizdai: kalneliai, pakalnės, mažučiai miesteliai su nepaprasto grožio bažnyčiomis.
Čia Aukštaitijoje tikrai tokio grožio nėra :(



antradienis, balandžio 05, 2011

Saulėlydžių "gaudymo" sezonas prasideda...

Pagaliau atėjo mano taip ilgai lauktas pavasaris! Nors žibučių šiandien miške dar neradau, bet vakare jau "atidariau" saulėlydžių gaudymo sezoną :) Ir toli važiuoti nereikėjo, tik iki babilono :))