sekmadienis, vasario 27, 2011

Savaitgalio top'as :)

Labai graži daina:) Gražus klipas su nuostabiais vaizdais ir netgi du mano mėgstamiausi dainininkai viename! Tiesiog savaitgalio top'as ;)

Pasiilgau šilumos....

Aš taip pasiilgau šiltesnių orų, kad atrodo jau minutes pradedu skaičiuoti iki oficialaus pavasario, t.y. kovo 1d, nors tikrai suvokiu kad šiluma ateis dar negreit, galbūt tik kovo pabaigoje. Pamenu pernai kovo 16-osios rytas atrodė vat kaip:

Šiemet taip pat planuoju užfiksuoti šią vietą kovo 16d. ryte :) Ir būtinai jums parodysiu ;)

ketvirtadienis, vasario 24, 2011

Sanctum

Ar galėtum dėl gniaužiančio kvapą nuotykio - pirmam pamatyti tai, ko dar nematė nei vienas žmogus - pasmerkti savo draugą mirčiai? Ar lengvai apsisprestum ką gelbėti - savo ar draugo gyvybę? Dviejų galimybių deja nėra... Turi padaryti sprendimą!



Belaukiant nuotykių filmo apie speleologus SANCTUM premjeros, kuri įvyks kovo 4 d., kviečiame pagilinti žinias apie šį ekstremalų, daug fizinių jėgų, pasišventimo ir ištvermės reikalaujantį, bet kartu itin egzotišką užsiėmimą – urvų ir olų tyrinėjimą. Nuotraukas ir informaciją suteikė Lietuvos speleologų portalas speleo.lt



Belaukiant nuotykių filmo apie speleologus SANCTUM premjeros, kuri įvyks kovo 4 d., kviečiame pagilinti žinias apie šį ekstremalų, daug fizinių jėgų, pasišventimo ir ištvermės reikalaujantį, bet kartu itin egzotišką užsiėmimą – urvų ir olų tyrinėjimą. Nuotraukas ir informaciją suteikė Lietuvos speleologų portalas speleo.lt

antradienis, vasario 22, 2011

Lia lia lia



Pirmoji atsiradusi mintis apie vasarą nuklydo iki Gintarės dainos apie boružėlę ir galų gale apie pačią Gintarę. Pradėjus klausytis jos dainų, prisiminiau, kad turiu knygą apie Gintarę Karaliūnaitę: Nebaigtas romanas. Pamenu, kai pamačiau tą knygą knygyne ir ją pavarčiau, kilo nenumaldomas noras ją perskaityti. Nors ir nemėgstu muilo operų, o ši gyvenimo istorija iš pirmo žvilgsnio iš tiesų priminė meksikiečių serialą, aš tą knygą perskaičiau vos ne vienu įkvėpimu :) Po to netgi pakeičiau nuomonę apie Gintarę :) Į gerąją pusę! ;)

pirmadienis, vasario 21, 2011

Žiemos portretai

P.s. Prieš važiuojant namo, susitaikymo akimirka :)

ketvirtadienis, vasario 17, 2011

Apie tinginius esančius mumyse


Paskutiniu metu dažnai jaučiuosi kaip šis katinas. Tenoriu ramiai sėdėti prieš saulutę ir tingėti :) Aišku to malonumo turiu ne per daugiausiai... bet progai pasitaikius tą tinginį labai lepinu :)

pirmadienis, vasario 14, 2011

trečiadienis, vasario 09, 2011

antradienis, vasario 08, 2011

sekmadienis, vasario 06, 2011

Kas pasakė MIAU?


Šis katinukas pats įsisiūlė pabūti fotomodeliu :) Jis taip garsiai miaukė, kad tiesiog norom-nenorom buvau priversta jį pastebėti ir aišku nufotografuoti.


šeštadienis, vasario 05, 2011

Apie "baltus arklius" ir kitus pakreizinėjimus :)

Kiekvienas iš mūsų dėl kažko varvina seilę :)) Paskutiniu metu mano sielos atgaiva http://www.ryanair.com/.
Šį vakarą Ryanair paskelbta akcija - 21Lt skrydžiams iš Kauno į Briuselį (Belgija), Paryžių (Prancūzija), Giotenburgą (Švedija), Frankfurtą (Vokietija), Oslą (Švedija) ir Tampere (Suomija). Bet tik kelioms dienoms vasario pabaigai. Atgal bilietų irgi galima gauti po 42Lt. Kelionė į abi puses lėktuvu 1 žmogui tekainuoja 63Lt su visais oro uosto mokesčiais! Ar įsivaizduojate pigesnį skrydį?? Kiek jau pastebėjau Ryanair kompanija kiekvieną mėnesį rengia tokias pigių skrydžių akcijas :) Taigi norite pamatyti Paryžių? Pirmyn! ;) Mano sąraše jis jau įrašytas :))

ketvirtadienis, vasario 03, 2011

Tortadieniškai ;)




Norėčiau į Petrą...

Jau labai seniai svajoju aplankyti Petrą - miestą iškaltą uolose, Jordanijoje. Nežinau kodėl, bet mane labai traukia senovės civilizacijos. Jei tektų rinktis - niekada jų neiškeisčiau į didmiesčius.

antradienis, vasario 01, 2011

Avantiūriška fotosesija

Susigalvojau sau užduotį: aplink Panevėžį išsišniukštinėti visas gražias vietas, tinkančias fotosesijoms! Nes paskutinę minutę viskas labai jau avantiūriškai baigiasi :)) Šį kartą važiavom link Velžio, nes žinojau, kad prie upės yra gan gražus vandens malūnas. Tačiau prie jo esu buvusi tik vasarą. O žiemą iki jo nusigauti buvo tikras iššūkis!