trečiadienis, spalio 26, 2011

Apie Paryžių...

Apie Paryžių svaigau jau nuo š.m. vasario mėn. Bet vietoje Paryžiaus buvo Roma. Roma patiko labai! Taip labai, kad netgi nustelbė Paryžių. Nesuprantu kodėl, tačiau Paryžiaus nepajaučiau visiškai. Gal buvo per mažai laiko... o gal viską lyginant su Roma, Paryžius neatrodė toks žavingas kaip Goggle fotografijose. Pamačius bokštą iš arti, stovėjau ir nesupratau dėl ko visi jį taip dievina. Taip, jis gigantiškas. Jei neklystu aukštis 324m. Taip, konstrukcija nereali, turint omeny, kad jis pastatytas 1889m. Taip, eilės užsikelti į viršų milžiniškos. Laukėme apie 1,5-2val. Iš viršaus vaizdas kaip vaizdas, irgi nieko ypatingo. Visa laimė, kad įkalbėjau savo bendrakeleivius sulaukti tamsos. Pasiėmę po puodelį kapučino kavos, sėdėjome ant suolelio Eifelio bokšte, žiūrėjome į atsirandančias miesto šviesas ir svajojome. Nes kurgi daugiau svajoti jei ne Paryžiuje?... :))

sekmadienis, rugsėjo 25, 2011

ketvirtadienis, rugsėjo 22, 2011

Savaitgalio pasivažinėjimai. Alytus.

Dzūkijoje nepamenu kada esu buvusi, tad su malonumu sutikau:) Pakeliui į Alytų tikrai verta dėmesio Balbieriškio atodanga, nuo kurios atsiveria nuostabus vaizdas į Nemuną!


Alytus nedidelis miesteliūkštis, Lietuvos pietuose, beveik niekuom neišsiskiriantis iš kitų Lietuvos miestelių. Alytaus pasididžiavimas  - piliakalnis, miestelio pakraštyje, kuris taip ir vadinasi - Alytaus piliakalnis:)

 Nemunas prie Alytaus tikrai gražus. Gaila, jog mes buvome ten per patį vidurdienį, kai pats blogiausias metas fotografavimui :(

pirmadienis, rugsėjo 19, 2011

sekmadienis, rugsėjo 18, 2011

penktadienis, rugpjūčio 19, 2011

Makro bandymai

Fotografuota su juostiniu fotoaparatu Porst uniflex, naudoti rusiški 1984m. gamybos makro žiedai ir didinamoji linzė. Objektyvas Porst color reflex 50mm f/1.7.

trečiadienis, rugpjūčio 10, 2011

Hey Palanga!






P.S. fotografuota su juosta, jokiomis programomis nuotraukos neredaguotos.

pirmadienis, rugpjūčio 08, 2011

Bandymai su juosta

Neseniai iš vieno bendraminčio gavau juostinį fotoaparatą labai mistiniu pavadinimu "Porst Uniflex 1000". Dar iki šiol negaliu atsiminti pilno pavadinimo :)) Taigi bandymai fotografuoti su juosta prasidėjo. Labai bijojau nusivilti, baiminausi kad nieko nesigaus, nuotraukos bus neryškios. Tačiau pirmos juostelės rezultatai mane tiesiog apžavėjo. Čia pora kadrų iš asmeninio archyvo.


ketvirtadienis, liepos 28, 2011

Mėlyna palaima

Fotografuota naudojant Canon makro objektyvą 100mm f/2.8L (jei kam nors tai ką sako:) Foto originalios, 100 proc. bet jokių korekcijų.

P.S. kai įbridau į tą lauką pilną rugiagėlių, galvojau tupėsiu ten iki išnaktų :) Kiekvienas žiedas atrodė nepaprastai gražus, o ir pačiu objektyvu širdis negalėjo atsidžiaugti :)) Gal kam ir atrodau kvailai, bet tai mane taip džiugina, to jausmo net nemoku nupasakoti. Na, kas tai patyrė - žino, apie ką aš kalbu :)

sekmadienis, liepos 03, 2011

ketvirtadienis, birželio 30, 2011

sekmadienis, birželio 26, 2011

penktadienis, birželio 24, 2011

Agnė ir Mindaugas ♥

Praeitą šeštadienį ištekinom savo linijinių šokių vadovę Agnę. Čia keletas akimirkų :)






trečiadienis, birželio 22, 2011

Spalvų fabrikėlis

             Tik šiandien atradau vasarą :)