šeštadienis, spalio 30, 2010

Pokyčiai

Anksčiau tikrai nemėgau rudens! Šalta, vėjuota, šlapia... Dabar kai susižavėjau fotografija, ruduo tapo mano mėgstamiausiu metų laiku :) Aplink tiek nuostabių spalvų, kad tikrai nebesureikšminu nei didelio vėjo, nei drėgmės, nei šalčio. Tiesiog vadovaujuosi posakiu - nėra blogo oro, yra tik bloga apranga ;)




ketvirtadienis, spalio 28, 2010

Ne už kalnų ir Kalėdos... :)

Sakysite dar anksti galvoti ir kalbėti apie Kalėdas?! Taip, dar beveik pilni 2 mėnesiai. Bet jie prabėgs tikrai greitai, nespėsime nei mirktelti ;)) Nors paskutiniu metu Kalėdos man jokio susižavėjimo nekelia, tačiau žiūrint į šias nuostabias nuotraukas ir aš užsinoriu Kalėdų...
Nuotrauka paimta iš www.fotopastelė.lt archyvo.
P.S. Dievinu šiuos fotografus. Jie tikrieji mano fotografijos GURU :))

trečiadienis, spalio 27, 2010

Smagus atradimas :)

Ką tik atradau mėgstamos fotografės Rūtos iš Kauno blog'ą!  http://rutafoto.blogspot.com/  Jos darbais žavėjausi ir ankščiau efoto bei kūdros tinklalapiuose. Dabar turėsiu galimybę pasidžiaugti jos nuotraukomis ir dažniau ;) O dabar pacituosiu žodžius iš jos fotodienoraščio, kurie dar labiau sustiprino meilę fotografijai.
"Fotografija - stebukladarė, galinti sustabdyti laiką. Lemiamu momentu spragtelėjus fotoaparato mygtuką, įamžini prabėgančią akimirką, kuri niekada nesugrįš".

Jaunatviškas maksimalizmas

Prieš keletą savaičių turėjau tikrą grandiozinę fotosesiją :) 4 mergaičiukės su toookiu entuziazmu ir išradingumu persirenginėjo daugybę kartų ir tiek pripozavo, kad galiu drąsiai sakyti - tokios fotosesijos dar nebuvau turėjusi. Džiaugiuosi man suteikta proga pabūti beveik tikra fotografe ir manau, kad jų taip pat neapvyliau. Sutarėme dar vieną fotosesiją žiemą! Taigi laukiame ŽIEMOS ;)

sekmadienis, spalio 24, 2010

Saulėlydžių sezonas baigėsi

Jau pavasarį pradėjau svajoti kaip vasarą fotografuosiu saulėlydžius įvairiose Lietuvos vietose... Tačiau daugiausia ir įvairiausių saulėlydžių, deja, teko "pagauti" pro kambario langą :) Dabar kai saulėlydžių sezonas baigėsi, noriu parodyti bent dalį savo kolekcijos ;)











šeštadienis, spalio 23, 2010

Siaubo pasakos motyvais

Sujungus dvi vienodas iš pažiūros niekuom neypatingas lubinų fotografijas, viduryje pastebėjau gan įdomų atvaizdą. Ir netgi ne vieną! Aš įžiūrėjau damą juodomis akimis ir  piktą karūnuotą varlę. Tikra siaubo pasaka:) O ką pamatėte Jūs? ;)

antradienis, spalio 19, 2010

Ruduo jau ir mano širdyje :)

 Tikrai norėtųsi, kad toks spalvingas, gražus ir nuotaikingas ruduo užsitęstų kuo ilgiau. 
 To aš jums visiems ir linkiu:)


pirmadienis, spalio 18, 2010

Seksas ir miestas - 2. Vyrams žiūrėti nepatartina :) Skirta TIK moterims!

Prieš keletą dienų peržiūrėjau 2-ąją "Seksas ir miestas" filmo dalį ir tikrai likau sužavėta. Taip, žinoma, tik aš :) nes vyrams šį filmą žiūrėti nepatartina :)) Rūbai, šukuosenos, makiažas, interjeras, automobiliai, kelionės -  viskas priverčia sustabdyti kvėpavimą. Nors ir nesu visų šių dalykų maniakė, bet po šio filmo po truputį tampu ;)






šeštadienis, spalio 09, 2010

Rudens paieškos. Aida ir Daumantukas







P.S. tai mano pirmoji nėštukės fotosesija. Nuojauta kužda, kad tikrai ir ne paskutinė :)


penktadienis, spalio 01, 2010

Pirmasis 100 balų :)

Ši nuotrauka iš šiųmečių atostogų Latvijoje, www.efoto.lt surinko lygiai 100 balų:)
Na atrodytų kaip ir nieko stebuklingo, bet man jau šioks toks pasiekimas ir žingsnelis į priekį.