ketvirtadienis, rugsėjo 30, 2010

trečiadienis, rugsėjo 29, 2010

ketvirtadienis, rugsėjo 23, 2010

Žaidimai Photoshop'u

Galvoju, kad tai jau liga, kurios neišgydo nei vieni vaistai :))



P.S. visai mielai šias foto paversčiau paveikslais ant sienos :)
Na... kada nors ateityje...


sekmadienis, rugsėjo 19, 2010

Pasibraidymai po Kernavę paskutinį liepos šeštadienį...

Kai gražų vasaros savaitgalį nesinori sėdėti namuose - tereikia sėsti į automobilį ir važiuoti :) Iš pradžių tikslas buvo Molėtai, bet išsiaiškinę, kad nei vienas nenori sėdėti prie ežero, o tiesiogine to žodžio prasme "pasikultūrinti", nusprendėme traukti į Kernavę! Ir tikrai nesigailėjome :) Diena pilna įspūdžių ir gerų emocijų.








P.S. Bevaikštant mums po piliakalnius, pastebėjome sklandantį ore "vėjasparnį". Jį pavadinsiu taip todėl, kad šis parasparnis neturėjo jokio varikliuko. Žmogus užlipdavo ant vieno piliakalnio ir pagavęs "gerą vėją" skrisdavo ant kito piliakalnio. Kadangi mes taip ilgai į jį spoksojome ir dar su fotoaparatu :), tai pakilęs į orą, ir praskridęs pro mus, jis net šūktelėjo: Hey hey! fotografuokit! ;)







šeštadienis, rugsėjo 18, 2010

Ir vėl ketvirtadienis ;)

Su rugsėju ir vėl pradėjau naujai senas linijinių šokių repeticijas. Tie magiški ketvirtadienio vakarai, pilni muzikos ir šokio, geros nuotaikos ir jau šokių draugais tapusio kolektyvo. Prisiminimuose  - 2010m. birželio 12d. Palanga, linijinių šokių festivalis "Draugystės tiltas 2010".

















trečiadienis, rugsėjo 08, 2010

27 metai atgal, 6 vidurinė mokykla

Sugrįžtantys prisiminimai apie mokyklą "privertė" perversti savo vaikystės nuotraukų albumą. Gaila tikrai neprisimenu savo Pirmosios Rugsėjo 1-osios. Tik ilgėliau bežiūrint i nuotraukas, lyg per rūką pradedu prisiminti... taip, stovėjom mokyklos kieme su dvyliktokais... taip, jie lydėjo mus žiopliukus į klases...nejaugi viskas buvo taip seniai??? netgi prieš 27metus...


šeštadienis, rugsėjo 04, 2010

Vėl į mokyklą :)

Prieš keletą dienų vėl sugrįžo seni ir tikrai primiršti prisiminimai apie mokyklą... Mano mažasis "turtelis" pradėjo lankyti pirmąją klasę "Saulėtekio" vid. mokykloje. Taigi mokslų etapas vėl prasideda. Mokytis teks  ne tik jam, bet ir man :)